Yhteystietomme

Kalle

Kalle
Korjaamoyrittäjä, Huoltoneuvoja

Alun perin pitkään Nissanin urheiluautoja harrastanut Kalle on korjaamoalalla työskennellessään pikkuhiljaa kiinnostunut Volkkareiden korjaamisesta enenevissä määrin. Eniten Volkkareissa kiinnostavat sähköjärjestelmien vianhaut sekä ohjelmoinnit. Myös alkuperäinen varaosajärjestelmä on tullut tutuksi ja muodostunut käteväksi työkaluksi. Nykyään omasta tallista löytyy enemmän Volkkareita kuin Nissaneita, mutta Datsunimies ei taida päästä ikinä raidoistaan.

  • Asiakaspalvelu
  • Määräaikaishuollot, tarjouslaskelmat
  • VCDS (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda -vikadiagnoosit)
  • Chiptuning: Tehonlisäys, EGR / Adblue / DPF Delete

Kallen omasta autotallista löytyy Transporter T5.1 ja R33 GTR Skyline.

p. 040 161 5102
kalle@kalz.fi

Erkko

Joona
Mekaanikko

Joona on firman oma kasvatti, Volkkarimekaanikoksi harjaantunut pätevä asentaja. Joona ei suostu asentamaan huonolaatuisia osia eikä tekemään epämääräisiä patentteja saadakseen auton korjattua. Ja tämähän on vain ja ainoastaan kaikkien etu.

  • SF6002 Hybridiajoneuvojen huoltoluvat
  • DPF ja katalysaattorin tyhjennyksen mestari

Joonan omasta autotallista löytyy Z32 Twinturbo ja Volvo V70.

Kalz-logo

Erkko
Mekaanikko

Vanhan liiton mekaanikko, jonka osaaminen on huippuluokkaa. Erkko tuo tiimimme osaamiseen paljon kokemusperäistä ammattitaitoa. Jos autosta irroitetaan moottoria tai vaihdelaatikkoa – tai jokin asia on todella jumissa – huudetaan Erkko ensimmäisenä apumieheksi!

  • Korin hitsaustyöt
  • Matkailuautot

Erkon omasta autotallista löytyy T5 Transporter matkailuauto, joka on muunnettu T6 korimalliseksi.

Aukioloajat

Olemme arkisin (ma-pe) avoinna 9-17, muina aikoina sovittaessa.

Ajo-ohjeet

Navigoi osoitteeseen Eino Leinon katu 24, joka sijaitsee Eino Leinon kadun ja Brahen kadun risteyksessä. Samassa kiinteistössä kanssamme toimivat myös Brahen kirppis ja Siinan Piha & Lemmikki. Kiinteistössä on aikaisemmin toiminut Berner Pultti Oy, joka on monelle tuttu. Korjaamomme sisäänpääsy sijaitsee keskellä hallia. Tervetuloa!