Määräaikaishuolto Kalz Autohuolto
Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot merkistä riippumatta

Teemme VAG-konsernin vaatimuksien mukaiset määräaikaishuollot aina nopeasti ja edullisesti.

Autollani on vielä takuuta jäljellä – Voinko valita korjaamon itse?

Aikaisemmin määräaikaishuollon teettäminen muualla kuin merkkiliikkeessä eväsi valmistajan takuun autosta. Asiaan on kuitenkin puututtu Euroopan laajuisesti – Enää autovalmistajat eivät voi määrätä käyttämään auton määräaikaishuollossa merkkihuoltoa.

Takuun säilymisen ehtona valitun korjaamon tulee kuitenkin käyttää valmistajan vaatimien standardien tasoisia osia sekä öljyjä.

Voit lukea lisää asiasta osoitteessa autonhuolto.fi

Määräaikaishuoltojen hinnat

Määräaikaishuollot ovat omalla tavallaan melkoinen viidakko – Edes merkkiliikkeet eivät aina ymmärrä oikein omia ohjelmiaan. Onneksi meillä on virallisten ohjeiden lisäksi pitkä kokemus, joten osaamme antaa myös hyödyllisiä huoltovinkkejä, joita ei välttämättä suositella virallisesti. Vaikka huolto-ohjelmat ovat yleensä melko yksinkertaisia, löydämme usein puutteita huoltohistoriasta. Tämän vuoksi haluamme usein tarkistaa auton koko huoltohistorian huoltoon tullessa, sen sijaan että varaisimme esim. vain pelkän öljynvaihdon asiakkaan pyynnöstä. Teemme toki aina niin kuin asiakas haluaa, mutta esitämme huoltoehdotuksen huoltohistorian perusteella.

Pääsääntöisesti huollot voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

Pikkuhuollot 100-200 €

Pikkuhuollot sisältävät yleensä öljyn-, öljynsuodattimen sekä raitisilmansuodattimen vaihdon ja määräaikaishuollon tarkistuskohteet.

Keskitason huollot 150-350 €

Keskitason huolloissa tehdään pikkuhuollon toimenpiteiden lisäksi usein myös muiden suodattimien vaihtoa – kuten ilmansuodatin tai/sekä polttoainesuodatin – ja mahdollisesti myös tulppien vaihtoa.

Isot huollot 300-1000 €

Isot huollot saattavat sisältää kaikkea jo yllä mainittua ja lisäksi voimansiirron öljyjen vaihtamista sekä jakohihnasarjan uusimisia.