Auton alusta

Kaikki kaipaamasi autohuoltopalvelut

Haluamme tarjota sinulle palvelua aina vaivattomasti ja edullisesti ilman byrokratiaa. Vuosien kokemuksella uskallamme luvata, että pienemmälläkin rahalla on mahdollista saada parasta palvelua. Palveluistamme löydät aina kaiken määräaikaishuolloista vaativaankin sähködiagnostiikkaan. Tutustu saamiimme asiakaspalautteisiin ja käy rohkeasti peremmälle. Tuo autosi meille huoltoon ja voit todeta saman – edullista, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua on todellakin olemassa.

Teemme kaikki VAG-konsernin autojen (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda) huollot sekä korjaukset aina nopeasti ja edullisesti. Vuosien aikana kertyneen kokemuksen ansiosta diagnosoimme autosi viat hetkessä ja korjaamme toisessa.

Nykyautojen ohjelmointi on suhteellisen helppoa. Voimme toiveidesi mukaan esimerkiksi poistaa turhia vikakoodeja, parantaa autosi taloudellisuutta tai lisätä sen tehoja.

Suosittelemme nelipyöräsuuntauksen tekemistä aina renkaanvaihdon yhteydessä. Nelipyöräsuuntauksen ansiosta autosi ohjattavuus pysyy hyvänä ja renkaat kuluvat tasaisesti.

Auton ilmastointi tulisi huoltaa kahden vuoden välein. Auton ilmastointijärjestelmässä olevan kylmäaineen tarkoituksena on sisäilman viilennyksen lisäksi voidella ilmastoinnin kompressoria.

Teemme alkuperäisten valmistajien vaatimuksien mukaiset määräaikaishuollot nopeasti ja edullisesti. Autovalmistajat eivät voi enää määrätä käyttämään määräaikaishuollossa merkkihuoltoa.

Hyvää asiakaspalvelua

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaillamme on tärkeä rooli yrityksemme kehitystyössä. Asiakaspalaute on aina tie kohti täydellisempää lopputulosta. Pyrimme kehittämään palveluitamme aina vastaamaan juuri teidän toiveitanne.