VCDS-diagnostiikka, autohuolto Audi, Volkswagen, Skoda, Seat
Autohuolto Volkswagen, Audi, Skoda, Seat

Huollot ja korjaukset

Meiltä saat VAG-konsernin autojen huollot ja korjaukset merkkiliikkeitä edullisemmin.

Ajoitpa sitten Audilla, Seatilla, Skodalla tai Volkkarilla – Voit aina huoletta tuoda autosi meille huoltoon seuraavista syistä.

 1. Alkuperäinen huolto-ohjelma
  Huoltaessasi autosi meillä, voit olla varma, että autosi huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja vähintään alkuperäisvalmistajan osilla. (Mikä on alkuperäisvalmistajan osa?)
 2. Hinta-laatusuhde
  Tavoitteenamme on tarjota merkkiliikkeen varaosat ja ammattitaito, mutta meidän tuntihinnastamme on poistettu lasiseinät ja marmorilattiat.
 3. ODIS- ja VCDS-merkkidiagnostiikkaohjelmistot
  Vikavalon syttyessä pääsemme astetta syvemmälle kuin yleismallisilla vikakoodienlukijoilla. Usein lukijamme antaa vian aiheuttajan komponenttikoodin ja suurimmalle osasta vikakoodeja löytyy tiedot tunnetuista ratkaisuista ja vianhakuohjeista. Tämän lisäksi meillä on pääsy virallisiin tunnettuihin vikatapauksiin ja saamme VAG-konsernilta kaikkien sähköjärjestelmien virtapiirikaaviot.
 4. Alkuperäisosat
  Meillä on käytössämme VAG-konsernin alkuperäisvaraosaluettelo, jonka avulla näemme autoon asennettujen alkuperäisvaraosien numerot. Tämä nopeuttaa palveluamme, parantaa vianhakua ja tekee meistä tavarantoimittajista riippumattoman korjaamon: Voimme tutkia nopeasti, onko tuotteelle saatavissa muita vaihtoehtoja silloin, kun esimerkiksi merkkiliikkeen tarjoaman tuotteen hinta ei miellytä.
 5. Kokemus
  Kokemuksemme ansiosta pystymme usein tekemään nopeita diagnooseja ja tiedämme miten viat korjataan edullisesti kerralla oikein. Tiedämme myös milloin vika vaatii korjauksen kalliimmalla hinnalla, vaikka olemassa olisikin edullisempia vaihtoehtoja. Lisäksi osaamme etukäteen antaa tarkkoja tarjouslaskelmia: Usein tiedämme jo etukäteen mahdolliset riskit tietyissä korjaustöissä. Negatiivisena vaikutuksena tässä on joskus korkea kustannusarvion katto, mutta suurimmaksi osaksi alitamme kustannusarviomme!
Alkuperäisosat
Alkuperäisosat

Alkuperäisosa, alkuperäisvalmistajan osa vai tarvikeosa?

Alkuperäisosa on yleensä tilattu automerkin maahantuojalta ja siinä on auton valmistajan logo sekä mahdollisesti myös varaosan valmistajan logo. Esimerkiksi öljynsuodattimessa voi olla MANNin logo ja Volkswagenin logo. Tunnetaan myös nimellä OE-osa eli ”Original equipment”.

Alkuperäisvalmistajan osa on saman brändin valmistama kuin alkuperäisosa, mutta siinä ei ole auton valmistajan logoa. Esimerkiksi jos autoon ostetaan alkuperäisvalmistajan EGR-venttiili, siinä saattaa lukea ainoastaan Valeo, kun taas alkuperäisosassa lukee Volkswagen ja Valeo. Maalaisjärki sanoisi, että osat ovat laadullisesti samat, mutta 100% totuutta ei tiedä kukaan vaikka asiaa on tutkittu. Tunnetaan myös nimellä OEM-osa eli ”original equipment manufacturer”.

Tarvikeosa voi olla minkä tahansa merkin varaosa, jolla ei ole suoraa yhteyttä valmistajaan. Tarvikeosatkin voivat olla hyvälaatuisia, mutta se riippuu todella paljon valmistajasta.

Me käytämme huolloissamme lähtökohtaisesti aina joko alkuperäisiä tai alkuperäisvalmistajan osia, ellei toisin pyydetä tai näille ei ole saatavuutta.