VAG-konsernin autojen huollot ja korjaukset

Ajoit sitten Audilla, Seatilla, Skodalla tai Volkkarilla voit huoletta tuoda autosi meille seuraavista syistä:

1.Alkuperäinen huolto-ohjelma

Huoltaessasi autosi meillä, voit olla varma, että autosi huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja aina vähintään alkuperäisvalmistajan osilla. (Mikä on alkuperäisvalmistajan osa?)

2. Hinta/laatusuhde

Tavoitteenamme on tarjota merkkiliikkeen varaosat ja ammattitaito, mutta meidän tuntihinnasta on poistettu lasiseinät ja marmorilattiat.

3.VCDS Diagnostiikka-ohjelmisto

Vikavalon syttyessä pääsemme hieman pintaa syvemmälle kuin yleismallisella vikakoodienlukijalla. Lukijamme antaa monesti vian aiheuttajan komponenttikoodin ja suurimmalle osasta vikakoodeja löytyy tiedot tunnetuista ratkaisuista ja vianhakuohjeista.

4.Alkuperäisosat

Meillä on käytössämme alkuperäisvaraosaluettelo, jonka avulla näemme autoon asennettujen alkuperäisvaraosien numerot. Tämä nopeuttaa palveluamme, parantaa vianhakua ja tekee meistä tavarantoimittajista riippumattoman korjaamon: Voimme tutkia nopeasti, onko tuotteelle saatavissa muita vaihtoehtoja jos esimerkiksi merkkiliikkeen tarjoaman tuotteen hinta ei miellytä.

5. Kokemus

Kokemuksemme ansiosta pystymme usein tekemään nopeita diagnooseja ja tiedämme miten viat korjataan oikein ja edullisesti kerralla. Tiedämme myös milloin vika vaatii korjauksen kalliimmalla vaikka olemassa olisikin edullisempia vaihtoehtoja. Osaamme myös etukäteen antaa tarkkoja tarjouslaskelmia, sekä tiedämme etukäteen mahdolliset riskit tietyissä korjaustöissä. Negatiivisena vaikutuksena tässä on joskus korkea kustannusarvion katto, mutta suurimmaksi osaksi alitamme kustannusarviomme!


Pyydä tarjous huoltoon tai korjaukseen tästä!