Määräaikaishuollot merkistä riippumatta!

Teemme alkuperäisten valmistajan vaatimuksien mukaan määräaikaishuoltoja nopeasti ja edullisesti. Voit siis huoletta huollattaa autosi meillä!

Autollani on vielä takuuta jäljellä. Voinko valita korjaamon itse?

Aikaisemmin määräaikaishuollon teettäminen muualla kuin merkkiliikkeessä eväsi valmistajan takuun autosta. Asiaan on kuitenkin puututtu Euroopanlaajuisesti ja nykyään autovalmistajat eivät voi pakottaa käyttämään määräaikaishuollossa merkkihuoltoa.

Valitun korjaamon tulee käyttää takuun säilymisen ehtona valmistajan vaatiman standardin tasoisia osia ja öljyä.

Lue lisää asiasta täältä: http://www.autonhuolto.fi/

Määräaikaishuoltojen hinnat

Määräaikaishuollot ovat omalla tavallaan melkomoinen viidakko ja edes merkkiliikkeet eivät aina ymmärrä omia ohjelmiaan oikein. Onneksi meillä on käytössä lähes idiootinvarma huoltolaskuri, joka tarjoaa oikean huolto-ohjelman. Tämä tietenkin olettaen, että autoon on aikaisemmin tehty huollot oikein.

Pääsääntöisesti huollot voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

  • Pikkuhuollot 100-200€

Pikkuhuollot yleensä sisältävät öljynvaihdon, öljynsuodattimen ja raitisilmansuodattimen sekä määräaikaishuollon tarkistuskohteet

  • Keskitason huollot 150-350€

Keskitason huolloissa tehdään pikkuhuollon toimenpiteiden lisäksi usein myös muiden suodattimien vaihtoa, kuten ilmansuodatin polttoainesuodatin ja mahdollisesti tulppien vaihtoa

  • Isot huollot 300€-1000€

Isoissa huolloissa voi olla yhdistettynä kaikkea edellistä ja niiden lisäksi voimansiirron öljyjen vaihtoa sekä jakohihnasarjan uusimisia.


Toyota Avensis huoltokirja